Huis inrichten

Alles over wonen en interieur

Amerikaanse koloniale stijl is de perfecte oplossing voor huiseigenaren die hun huizen ontwerpen op een begroting. Koloniale stijl is sterk beïnvloed door praktische overwegingen, zodat de ontwerpen zijn goedkoop maar toch stijlvol, eenvoudig maar vol met visuele aantrekkingskracht. Het heeft niet de luxe van moderne woningen of de warmte van het land ontwerp, maar het heeft een beroep dat is allemaal zijn eigen. Beginnen met het ontwerpen van uw koloniaal huis met deze vijf belangrijke accessoires.

Karpetten.

De vloer een grote rol gespeeld in de koloniale huizen, zowel in de visuele en praktische zin. De meeste verdiepingen waren gewoon geschrobd houten panelen die ofwel beschilderd of versierd met tapijten. Karpetten zijn een geweldige manier te accentueren de eenvoudige kleuren en voeg kleur en textuur aan uw vloer. Gevlochten karpetten met zachte gedempte tinten werken het best.

Stoffering.

Koloniale meubelen is rijk en weelderig-denk heerlijke bochten en sierlijke houtsnijwerk op uw dressoir lade. Als je niet kan veroorloven dat Queen Anne-stijl bank gewoon, je oude te nemen en verfraai het met mooie bekleding. Ga voor rijke stoffen zoals fluweel, zijde of wandtapijten. Werk af met pluche kussens voor die rijke klassieke look.

Wallpaper.

Behang werd niet gebruikt in de koloniale huizen, maar zij kunnen u helpen opnieuw de blik in je eigen. Kijk voor eenvoudige, lichte kleuren zoals wit en crème, en de natuur geïnspireerde patronen, zoals fruit, bloemen en bladeren. Houd uw kleuren zacht en subtiel, en reserve diepere tinten zoals groen en rood voor wand-accenten en accessoires.

Kunst aan de muur.

Als je gaat voor een gewone muur, zorg ervoor dat de eentonigheid met vensters, of kunst aan de muur te breken. Houd uw accessoires eenvoudig een klein schilderij of ingelijste foto is meestal voldoende. U kunt in feite koloniale schilderijen om uw kleurenpalet te kiezen, en hang het op uw muur daarna samen te trekken alle kleuren.

Lijstwerk.

Lijstwerk, cornicing en andere gedetailleerde ontwerpen werden wijd verspreid is in de koloniale periode. Hierdoor konden minder bedeelden huiseigenaren om de look van rijkere huizen gebruik van goedkopere houtsoorten na te bootsen. Je kan hetzelfde doen op je muren door het ophangen van een aantal lambriseringen, of gewoon je werk een aantal pre-en-klare vormen. Gebruik het om uw muur kleur markeren of overeenkomen met de kleur van je meubels.