Huis inrichten

Alles over wonen en interieur

Door - admin

Altijd een trapleuning in de juiste kleur bij LEUNINGvakman.be!

Altijd een trapleuning in de juiste kleur bij LEUNINGvakman.be!

De kleur van een trapleuning kan de uitstraling van je interieur maken of breken. Bij LEUNINGvakman.be begrijpen we het belang van de juiste kleur, en daarom bieden we een breed scala aan kleuropties voor jouw trapleuning. Terwijl zwart, antraciet en wit de meest populaire keuzes zijn in onze collectie, gaan we een stap verder om aan jouw specifieke wensen te voldoen: Een trapleuning van LEUNINGvakman.be is namelijk in iedere RAL kleur te bestellen!

Zwart, Antraciet en Wit.

Een zwart gecoate trapleuning is een tijdloze favoriet, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. De diepe, elegante kleur past perfect bij verschillende interieurstijlen en geeft een moderne uitstraling aan elke trap. Als je op zoek bent naar iets subtielers, dan is antraciet een uitstekend alternatief. Het combineert de elegantie van zwart met een iets zachtere uitstraling. Aan de andere kant, als je een modern en trendy interieur hebt, kunnen onze witte trapleuningen de perfecte keuze zijn. Ze voegen een lichte, frisse uitstraling toe aan jouw trap en passen naadloos bij een eigentijdse inrichting.

RAL Kleur naar Wens.

Maar het beste moet nog komen! Bij LEUNINGvakman bieden we een unieke RAL kleur naar wens service. Of je nu een lichtgrijze, blauwe, bruine, taupe, paarse, groene, roze of rode trapleuning wilt, wij maken het mogelijk. We bieden een uitgebreide collectie trapleuningen die allemaal kunnen worden voorzien van een hoogwaardige poedercoating in de door jou gewenste RAL kleur. Onze fijnstructuur poedercoating zorgt voor een lichte structuur in het oppervlak, een matte kleurtint en een sterke, krasbestendige trapleuning.

Wil je de kleur van je trapleuning precies matchen met de RAL kleur van je muurverf of traplak? Geen probleem! Wij bieden deze service tegen een vaste prijs van slechts € 25,- per unieke RAL kleur, los van het aantal leuningen of leuninghouders dat je bestelt. Bij LEUNINGvakman.be geloven we dat jouw trapleuning een belangrijk onderdeel is van je interieur, en we zijn er trots op om je talloze kleuropties te bieden. Kies de kleur die bij jouw stijl past en geef je trapleuning een persoonlijk tintje!