Huis inrichten

Alles over wonen en interieur

Slaapkamer inrichten ideeen moeten repliceren een gevoel van vrede en rust, allure en charme. Slaapkamers moet een afspiegeling van de persoonlijkheid van de inzittende van de slaapkamer, een toevluchtsoord te creeren voor toevluchtsoord waar de bezetter kan ontspannen en ontstressen aan het eind van de dag. Er zijn zoveel slaapkamer decoreren ideeen als er mensen zijn de persoonlijkheden – en dat alleen is om de goede. Voor sommige mensen een slaapkamer die geeft warmte en dat creeert een gevoel van rustieke charme van essentieel belang is bij het plannen van hun persoonlijke toevluchtsoord. Voor anderen, high-tech is de orde van de dag. Anderen – en ik ook volwassenen hier ook – graag hun humoristische kant te uiten, met een slaapkamer, dat een dergelijke voorliefde weerspiegelt. U kunt een slaapkamer en zijn genesteld in een vlinder of een wereld waar de bloemen in overvloed.

Waar de warmte van honing wordt uitgedrukt, gaan voor de warmere tinten en wees niet bang van het mengen van kleuren onwaarschijnlijk. Als een voorbeeld van slaapkamer decoreren ideeen die werken, was een slaapkamer inrichten recent en die had als enige niet-verhandelbare functie, een heldere, kersenrode blind en dat was een zeer dure, gemaakt op maat vervaardigd blind te passen alleen dat venster. In plaats van zich ontdoen van een prima blind, was deze slaapkamer inrichten rond deze functie. Een muur tegenover het raam werd gekozen om een accent muur, waartegen het hoofd van het bed zou geplaatst worden. Deze muur is geschilderd een diepe, rijke kleur fuchsia – als een zeer donkere pruim. De andere drie muren nu nodig om het licht te bieden en uit te brengen de warmte van de fuchsia. Voor deze drie muren een lila-roze werd gekozen, die op zichzelf niet werd aangemerkt als een ware pastel. Het was een kleur in zijn eigen recht, een duidelijke schaduw van roze met een duidelijke hint van lila.

Zoveel slaapkamer inrichten ideeen gaan, moeten deze twee kleuren hebben botste, maar zij niet – omdat de lila-roze tot uiting voldoende licht ter verlevendiging van het natuurlijke licht en te halen uit de fuchsia pigmenten in het accent muur. Met witte lak en de witte UITRUSTING van de ingebouwde kasten, vormde dit een heerlijk warme ruimte die zowel licht en zonnig. Bij het ophalen van het tapijt zou gemakkelijk zijn geweest om los te komen, maar, na door de roze-lila tinten, was een zalm-roze tapijt gelegd en gemonteerd in de slaapkamer. Het effect was dramatisch en kalmerend, warm en licht – met een gevoel van warmte als je de kamer binnen, alsof de muren waren omhullen jullie.

De kers-rood blinds prachtig frame het raam en geen van de andere tinten of kleuren is in conflict. Het effect is verbluffend – je loopt naar de kamer en vind je je adem vangen. Ondertussen, in een aangrenzende slaapkamer, de slaapkamer decoreren ideeen waren anders en was het thema zachter en zachter. Als minder natuurlijk licht is getreden deze kamer mintgroen werd gekozen voor alle vier de wanden, gecompenseerd door een wit plafond. Voor het accent muur drie lange spiegels werden gekocht die aan de muur bevestigd in het horizontale vlak, net aan het licht in die kamer weer te geven. Het tapijt was creme met kleine bordeaux rozen ingeweven. Hetzelfde huis, verschillende kamers, heel ander gevoel als je loopt in deze kamer: het ethos is kalmerend vrede. Deze kamer is nog steeds een work in progress, maar de blinds worden een bijpassende mint-groen en een grote lime groen vloerkleed is bedoeld om de kamer af te maken. Je loopt hier in en zijn omsloten in een sfeer van totale rust.

Meubilair voor elke slaapkamer weer weerspiegelen uw persoonlijke smaak en kan varieren van rustieke Franse wapenkamers bereik tot de ingebouwde eenvoud van wit melamine. Nogmaals, bedden zijn er in alle soorten en maten en zijn te vinden in iets van de luxe van een kingsize, pocket-veer divan aan de eenvoud van een futon die tot verdubbelt als een bank wanneer niet in gebruik. Er zijn nu veel metalen bed frames om uit te kiezen. Deze varieren van ultra-moderne stalen buis aan de traditionele koperen bedstede van oma’s tijd. Echter, ongeacht de werkelijke slaapkamer decoreren ideeen u besluit te volgen, als de algehele sfeer is bereikt en je je comfortabel voelt in het eindproduct kamer, dan heb je je doel bereikt en creeerde een toevluchtsoord voor uw batterijen klaar voor een andere dag geconfronteerd te laden en vergeet uiteraard de Boxsprings niet.